Skip to content

”Tinerii sunt responsabili să schimbe țara”

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

– Voi, ăștia tineri, sunteți responsabili să schimbați țara.
– Doamnă dragă, aș putea să vă răspund tot așa fără prea multă logică, să vă spun că v-ați vândut votul pe un kg de ulei și unul de făină, că e vina dumneavoastră și să continuăm să ne atacăm ore în șir fără să rezolvăm nimic.

Vechea poveste.. sunt plictisit..

Nu despre asta este vorba!
Da, România suferă și din cauza celor care și-au vândut votul, și din cauza celor care au plecat din țară pentru că așa au considerat că este mai bine pentru viața lor și din multe alte cauze pe care eu personal nu le consider cauze principale.

Suntem unde suntem … când o să înțelegem că schimbul de vorbe inutile, atacurile la persoană nu ne vor rezolva problemele? Cât timp vom continua astfel, să luptăm unii împotriva altora, vom fi la pământ. Luptăm greșit, doamnă…

Este de datoria FIECĂRUI român să înceapă să facă ceva, să înceapă să dea din mâini și din picioare până iese ceva bun din el și să-i ademenească și pe alții să facă la fel.
Corupția între români, corupția care a cuprins țara credeți că a apărut peste noapte? A apărut tot la fel, prin oameni care au dat din mâini și din picioare până au nenorocit țara. Puțin câte puțin.
Tot puțin câte puțin trebuie să ne ridicăm împotriva corupției, TOȚI!
Dacă mergem în ritmul de acum, românii vor ajunge chiriași în propria țară. Nu că n-ar fi deja, dar vom ajunge din rău în mai rău.

Cred cu tărie că dacă fiecare dintre noi am înțelege că suntem nimic fără Dumnezeu, am începe să ieșim din zona de confort și toate lucrurile ar veni de la sine.
Priceperea lucrurilor și înțelepciunea de a face alegeri în viață vine numai de la Dumnezeu. Și o dă cu mâna largă tuturor celor care o caută și o cer.

De unde știu? Am citit Biblia și-mi mai aduc aminte una, alta.
Știu pentru că toată viața am cerut-o, că așa m-a învățat mama.

”Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. Dar s-o ceară cu credinţă, fără să se îndoiască deloc, pentru că cine se îndoiește seamănă cu valul mării, tulburat și împins de vânt încoace și încolo.” Iacov 1:5-6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.