Skip to content

Cea mai importantă reducere

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Cea mai importantă reducere de care poți beneficia și în urma căreia vei avea cu adevărat de câștigat pe termen lung este în mâinile noastre, nicidecum pe rafturile magazinelor.

Este vorba de reducerea orelor pe care le petrecem în rețelele sociale urmărind materiale inutile și să începem să investim în noi, să căutăm domenii care ne interesează personal, care ne-ar oferi satisfacție și să începem, de ce nu, să studiem pentru a ajunge niște profesioniști (pentru cei care mă urmăresc de mult timp și cunosc proiectul meu, vreau să vă mărturisesc că n-am avut absolut nicio pregătire specială când am început – tot ceea ce am făcut a fost din pasiune, muncă și dedicare).

De exemplu, dacă știu că îmi place să gătesc, mă voi apuca să caut rețete, îmi voi deschide un site și mă voi apuca chiar să filmez cum se prepară.

Dacă știu că îmi place să gătesc și am o rețetă de ceva super gustos, încep să mă informez bine și poate ajung să vând un meniu.

Dacă știu că iubesc animalele, mă voi apuca să studiez despre îngrijirea acestora, despre bucuria pe care o poate aduce un cățeluș, etc și le voi vorbi și altora despre ceea ce eu acumulez.

Și lista poate continua. Nu ratați această reducere care vă poate schimba viața radical, atât vouă personal cât și a celor din jurul vostru, care abia așteaptă să întâlnească oameni noi cu coloană vertebrală în rețelele sociale!

De Black Friday 2023,

Cosmin Ugaen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.