Skip to content

Viața-i prea scurtă pentru a stagna

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Viața-i prea scurtă pentru a stagna! Suntem un popor răzvrătit și nimic nu ne mai convine. Sărim de fund în sus pentru lucruri de nimic și nu mai avem răbdare să citim nici măcar 10 rânduri, că deja e prea lung și ne plictisim. Trăim în era râsului. Dacă nu e amuzant, gata, dăm exit.

De aceea și avem atâtea probleme. Nu avem probleme pentru că nu avem acces la informație, CI PENTRU CĂ NU O VREM! Am uitat ce înseamnă să păstrăm un echilibru. Vrem totul la nas și chiar îl avem, dar nu acordăm importanță.

Nu cred că a existat vreodată în istorie o perioadă ca și aceasta, cu atât acces la informație. Te duci pe Youtube, găsești oameni care te învață de toate, pas cu pas. Apoi mai cauți pe Google informații și devii expert în ce domeniu vrea mușchiu tău. Ce vrei mai mult? Google a lucrat la un algoritm care îți afișează tot ce are sufletul tău nevoie. Nu te-a pus nimeni să cauți singur în milioanele de rezultate care s-ar putea aplica cerinței tale, ci ți le afișează prima dată informațiile cele mai relevante căutarii. Ce vrei să ți se facă mai mult ca să ieși din zona de confort?

Mi-am adus aminte că am primit jigniri și pentru că aș fi exagerat cu modul în care am ales să vă fac să citiți regulamentul – modul prin care am ales să vă fac să obțineți codul de acces pentru a vă înscrie în grupul meu. Nu, eu nu sunt exagerat. Exagerat ești tu, că nu acorzi timp pentru a te informa NICI MĂCAR ATUNCI CÂND ȘTII clar că ai nevoie!

Eu, de bine, de rău, prin acest mod am reușit să organizez un grup în care românii nu se mai atacă / înjură din orice, ci se ajută reciproc în privința sistemului de acte din UK!

Nu voi renunța să abordez viața și să vă abordez în acest fel prin proiectul meu! Astăzi vă anunț că din motive ca și cele prezentate mai sus, pentru că vreau să căpătăm răbdare și să ne obșișnuim cu cititul MĂCAR ATUNCI CÂND ȘTIM CLAR CĂ NE AFLĂM PE UN TEREN DE LA CARE AȘTEPTĂM SĂ PRIMIM CEVA, nu voi renunța să vă determin să citiți înainte să interacționați în cadrul acestui proiect. Că tot din cauză că nu citim ne comportăm de multe ori ca niște animale și ne pierdem timpul prin schimb de vorbe inutile în multe alte domenii, rezolvând absolut NIMIC.

Trăim în era digitală, în care totul ne este transmis prin scris. Legile sunt online. Toate le cam facem online. Înțelegeți, acceptați și haideți să mergem mai departe. Viața-i prea scurtă pentru a stagna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.