Skip to content

Viața este despre a ne seta obiective, despre a face planuri la care să medităm și despre a găsi soluții pentru a le duce la îndeplinire. Nu doar în preajma sărbătorilor, ci tot anul!

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Pentru mulți dintre noi, anul 2021 a fost aproximativ ca săgețile din imagine.

Am alergat în zeci de direcții și acum când facem o retrospectivă parcă nu înțelegem nimic. Parcă n-am ajuns nicăieri. Parcă au mai trecut 12 luni în care am rămas aceiași oameni falimentari din multe puncte de vedere. Nu înțelegem nici cum a mai trecut un an și nici când anume a trecut. Pur și simplu e 31 Decembrie și suntem în viață. ”Trăim”. Ce fain.

De ce așa? Pentru că adevărata viață nu o descoperim în zona de confort!

Viața este despre a ne seta obiective, despre a face planuri la care să medităm și despre a găsi soluții pentru a le duce la îndeplinire. Nu doar în preajma sărbătorilor, ci tot anul!

De exemplu: ce facem când ne este foame? Facem planuri! Corect? Plecăm de acasă cu un scop iar acesta este de a ne satisface o nevoie fiziologică. Destinația este înapoi la bucătărie sau poate într-un restaurant. E simplu pentru că facem acest exercițiu de-o viață (nu uităm că atunci când am început acest exercițiu nu a fost deloc simplu. Cel mai probabil am avut părinții lângă noi care ne-au ghidat).

Revenind la subiect, același lucru se aplică și când vorbim despre viața spirituală, dezvoltarea personală. OMUL NU TRĂIEȘTE NUMAI CU PÂINE! Există în noi o foame interioară iar planurile din acest punct de vedere ar trebui puse pe hârtie, ar trebui scrise și analizate pe toată durata anului.

Trebuie să stabilim care sunt destinațiile la care vrem să ajungem în 2022. Viața este despre a ne seta obiective, despre a face planuri la care să și medităm, despre a găsi soluții la probleme pentru a putea duce la îndeplinire planurile, pentru a ajunge la destinație.

Pentru cei care înțeleg aceste lucruri, putem spune că anul 2022 va fi precum imaginea din stânga: un an cu direcții clare, va arăta mai bine, va căpăta sens!

Numai eu știu câte mesaje mi-ați trimis anul acesta și cu câte probleme vă confruntați – multe dintre ele care țin pur și simplu de acțiunile noastre, nicidecum de acțiunile altora. Degeaba încercăm să căutăm vinovați pentru ceea ce ni se întâmplă. De noi depind extrem de multe lucruri, dar oare ne facem timp să investim în noi? Dăm creierului mâncare sănătoasă ca să ne putem folosi de el în vremuri grele?

Creierul este precum o cutie. Dacă pui în ea gunoi, o transformi într-un coș de gunoi de care nu te poți folosi. Dacă pui în ea bani, vei avea de unde să te aprovizionezi atunci când este nevoie.

Îmi doresc să înțelegem că viața este despre a acționa! Este și despre dorințe dar mult mai mult este despre acțiune. Degeaba ne dorim și ne urăm de toate dacă peste câteva zile ne întoarcem la zona de confort și nu începem să facem nimic pentru a crește..

Dumnezeu să ne ajute să devenim oameni cu principii și valori, oameni care:

✅își setează obiective

✅creează planuri și meditează la ele

✅sunt gata de acțiune

✅caută soluții la probleme

✅nu stau pe loc

✅nu se complac în zona de confort!

Vă doresc un 2022 plin de liniște și pace! Dumnezeu să ne țină sănătoși pe toți – unul dintre cele mai importante aspecte pentru a ne putea bucura de viață!

La mulți ani!🇷🇴

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.