Skip to content

TV-ul ne bagă în pământ. Voturile pe ulei nu le vor da niciodată oamenii care fac altceva cu timpul lor

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Odată am fost întrebat de ce nu vedem la ştiri informațiile pe care le distribui și prin care am ajutat mii de români cu actele în UK.

Cred că îi doare pe ăia exact în fund de problemele cu care ne confruntăm noi. La TV găsim acele materiale care generează producătorilor de emisiuni cele mai mari venituri. Ni se dau informații cât să ne țină mintea ocupată. Nu primim informații care să ne ajute să ne rezolvăm adevăratele probleme cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

De ce? Ca nu cumva să devim deştepți, să tragem două ciocane în plasmă şi să îşi piardă audiența.

Au nevoie de noi ca să-şi câştige banii de vacanțe în Dubai! Noi urmărim şi nu ne prea alegem cu nimic. Ei fac banii. Şi vor continua să ne gâdile la urechi cât timp le vom permite şi îi vom urmări. Să nu uităm că din cauza acestor acțiuni au de suferit şi generațiile care vin din urma noastră. De 30 de ani vedem destul de clar ce se întâmplă în România.

Nu am TV acasă. Mă uitam când eram în liceu. Nici nu vreau să mai aud de aşa ceva. Cele vechi s-au dus. Trăiesc o altfel de viață. TV-ul ne bagă în pământ din punct de vedere spiritual şi al dezvoltării. Ne ține pe loc. Voturile pe ulei nu le vor da niciodată oamenii care fac altceva cu timpul lor decât să urmărească toată ziua ştiri şi emisiuni. Sunt multe de discutat.

Închei aici că mi-am terminat cafeaua şi mă deplasez spre muncă.

Aveți grijă de creierul vostru şi dați-i mâncare sănătoasă dacă vreți să aveți ce culege peste ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.