Skip to content

Singurul lucru de care sunt sigur când vorbim de război

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

1️⃣Singurul lucru de care sunt 100% sigur când vine vorba de războiul dintre Rusia – Ucraina este că Dumnezeu e comandantul suprem, e SUVERAN și toate se află sub Porunca Lui.

2️⃣Nu avem nevoie să stăm ore întregi și să ascultăm părerile unor maimuțoi care nu au nimic de spus dar care știu să afișeze imagini cu rachete pentru a capta atenția și a genera bani (nu sunt împotriva informării, dar să nu exagerăm urmărind aceste lucruri).

3️⃣Citind Biblia înțelegem de ce au loc astfel de evenimente!

Citind Biblia ajungem să îl cunoaștem mai bine pe Dumnezeu și să descoperim modul Lui de acțiune! Nu e primul război și nici ultimul! Au mai fost și vor mai fi! EL COORDONEAZĂ!

Citind Biblia ne apropiem de Dumnezeu și căpătăm o liniște interioară pe care NIMENI altcineva nu ne-o poate oferi!

4️⃣Nu știu cine a spus-o dar am tot auzit-o de-alungul anilor: a crede în Dumnezeu, a sta aproape de El și a căuta să împlinim Cuvântul Lui nu înseamnă a trăi lipsiți de necazuri, ci a avea pace în prezența necazurilor!

5️⃣Haideți ca în perioada aceasta să nu ne mai închinăm ecranelor, ci să ne închinăm Lui! Este momentul oportun să ne îndreptăm privirile spre El. Nu știm ce repercursiuni vor apărea în întreaga lume. Cu război sau fără război, ziua de mâine oricum nu-i a noastră.

6️⃣În fața unor astfel de evenimente nu avem decât să ne apropiem mai mult de Dumnezeu și să ne pregătim sufletele pentru ziua în care o fi să plecăm de pe pământ! Când plecăm, să plecăm împăcați cu Dumnezeu!

Să ne rugăm pentru pace din toate punctele de vedere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.