Skip to content

Rasismul și reacțiile adverse

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Unii oameni sunt atât de rasişti încât ar fi în stare să dea cu pumnii şi picioarele în uşi, când aud că liftul a atins capacitatea maximă şi că trebuie să facă doi paşi înapoi.

De ce o spun? Pentru că nu ai cum să vezi rasism pe toate drumurile, asta dacă nu cumva eşti tu cel care ai o problemă de mentalitate…

N-are liftul o problemă cu noi. Cum spun englezii “it is what it is”. Este ce este….
N-are liftul o problemă cu noi aşa cum nu au mulți alții. Nu trebuie să ne simțim respinşi şi să dăm afară tot felul de frustări acumulate, să ne arătăm ura pe care am acumulat-o de ani de zile şi să ne comportăm ca şi cum totul ni se cuvine. Am mai vorbit lucruri de genul.

Când avem ceva în noi, dăm afară. Când cei din jurul tău bârfesc continuu, asta faci la rândul tău – dai afară bârfă. Când te afli la o vârstă fragedă şi cei din jurul tău înjură, cam la fel faci. Acumulezi şi dai afara..
Nu le spun că am auzit la alții, ci le spun pentru că le-am trăit. Le-am trăit dar nu le-am conştientizat până nu am ales “SCHIMBARE” în viața mea.

Ei bine.. când avem rasismul în noi, automat îl dăm şi pe acesta afară. Problema nasoală este că atunci când îl dăm afară în fața oamenilor, aceştia reacționează. Acela este momentul când cei din jur chiar încep să aibă o problemă cu noi.

Haideți să nu mai luăm lucrurile personal, că ne facem singuri rău!

Doresc linişte şi pace tuturor! Aenție: nu le vom avea decât în urma unor acțiuni sănătoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.