Skip to content

Pont – Cum să faci 5.000 de lire

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Cum să faci 5.000 de lire în câteva zile. În mod normal nu aş da nimănui acest pont dar astăzi fac o excepție pentru că am un suflet nemaipomenit de bun.

Astăzi la pauză am văzut un anunț în centrul Londrei. Un cățeluş pierdut. Recompensa e de fix 5.000.

Du-te şi caută cățeluşul!

Şansele ca tu să fii cel care-l gāseşte sunt poate de 0.001% dar nu mai contează. Nu mai contează nici că poate a făcut deja altul ceea ce îți spun ție şi că nu mai ai şanse. Eu dau pontul, tu dai banii. Eu aşa fac afaceri. Spun că învăț lumea cum să facă mulți bani rapid, chiar dacă eu nu i-am făcut uşor până acum (sau nu i-am făcut deloc) şi aşa reuşesc să mai ciupesc câte ceva de pe alții.

Normal că nu o să-ți spun ce şanse ai să faci bani mulţi şi rapid, că o să te descurajez dacă-ți spun adevărul şi apoi nu mai fac bani nici eu…

Aveți grijă la anunțurile acestea cu “învață să faci bani mulți peste noapte”. Cele mai multe sunt nişte simple escrocherii iar şansele ca să începeți să faceți bani mulți şi rapid, precum spun reclamele, sunt aproape nule.

Părerea mea este că decât să ne pierdem timpul cu astfel anunțuri, mai bine căutăm ceva de muncă, să nu intrăm în gaură + să facem altceva cu timpul liber irosit în rețelele sociale, seară de seară. Astfel, investind în noi în timpul liber, pe viitor vom avea mai multe şanse de a face cu adevărat bani pe termen lung sau pentru toată viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.