Skip to content

Apreciați oamenii care sunt lângă voi la greu. Ei vor rămâne și la bine

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Să nu aşteptați ca oamenii să vă susțină când aveți idei de a face ceva, când vreți să ridicați proiecte, afaceri. Cu aşteptările nu prea facem nimic. Sunt şi bune însă e bine de ştiut că oamenii în general vor banii, neînțelegând că lucrurile frumoase şi stabile se realizează în timp. Nu în luni de zile, ci în ani, prin muncă. Marile corporații pe care le vedem nu au apărut peste noapte, ci de la idei puse în practică, perseverență şi alături de oameni de calitate şi de timp.

Să nu vă aşteptați şi nici să nu vă mirați de oamenii care vă caută după ce vă ridicați. E ceva normal să facă asta. Pentru că la început au vrut banii iar apoi tot pentru bani vor dori să vină, neînțelegând că istoria creată nu poate fi ştearsă cu buretele; neînțelegând că relațiile bune şi de lungă durată nu se stabilesc chiar aşa.

Aveți în vedere acest lucru când vreți să vă lansați în ceva: veți avea nevoie de timp şi de resurse. Începeți cu gândul că veți duce greul singuri, iar faptul că ați putea găsi oameni buni pe parcurs va fi un motiv în plus de bucurie, va fi cireaşa de pe tort.

Iar dacă nu va fi aşa…. măcar nu ați avut aşteptări prea mari care să vă dea totul peste cap.

Apreciați dar oamenii care sunt acolo la greu şi au răbdare alături de voi. Cel mai probabil aceştia vor rămâne şi la bine.

Din proprie experiență,

Cosmin Ugaen – 1 Iunie 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.