Skip to content

Nu te bosumfla și nu căuta vinovați! Cu atitudini de genul îi îndepărtezi pe cei de lângă tine! Strici relații!

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Nu te bosumfla şi nu căuta vinovați pentru nefericirea ta, pentru ceea ce eşti şi trăieşti! Una dintre cele mai false afirmații pe care le poți face în viață este să spui că vei fericit doar dacă…

– dacă iubii îți face cadou un anumit lucru

– dacă cineva te va duce în nu ştiu ce loc

– dacă părinții te vor ajuta să pui mâna pe nu ştiu ce maşină

– dacă cei din jur ți se raportează aşa cum vrei.

Fals! Asta-i o vrăjeală care nu încetează. Este ceva distructiv. Ceea ce faci este o manipulare ca să-ți atingi anumite scopuri!

Dacă cei din jur nu ți se raportează aşa cum îți doreşti, gata? S-a terminat totul? S-a semnat sentința pentru tine? Eşti ruinat şi nu te mai poți întâlni cu fericirea? Stai bosumflat(ă)? Asta e tot ce poți face?

Nu te bosumfla şi nu căuta vinovați pentru nefericirea ta, pentru ceea ce eşti şi trăieşti! Cu atitudini de genul îi îndepărtezi pe cei de lângă tine! Strici relații!

Că avem sau nu avem parte de ceea ce ne dorim din partea celor din jur, una dintre cele mai importante lecții pe care le învățăm la finalul zilei este că suntem reponsabili pentru propria fericire! Aşteptările / dorințele pot să fie îndeplinite de alții sau pot să nu fie. Dacă nu sunt îndeplinite, nu înseamnă că viața se opreşte aici!

Da, fericirea stă şi în lucruri materiale dar aceasta este ceva de scurtă durată. Cei din jurul nostru nu sunt responsabili să le obțină pentru noi. Nu se merită să stăm bosumflați, să ne şantajăm pentru lucruri mărunte stricându-ne relațiile inevitabil.

Fericirea adevărată izvorăşte din interiorul fiecărui individ, stă în mentalitatea sănătoasă, în modul de gândire la care lucrăm şi în care investim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.