Skip to content

Minciuna te conduce la moarte spirituală

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Fiecare minciună sau ascunziş este ca o cărămidă aşezată între tine şi oamenii din jur. În timp, construieşti ziduri înalte de despărțire.

Cu minciuna scapi poate o dată, de două ori, dar nu la nesfârşit. Când ai trădat pe cineva şi te-a prins, e gata. Te va subestima toată viața. Nu mai acționa pueril ca să nu ajungi în situații nasoale. Iar ca să ştii cum să acționezi matur, trebuie să înlături oamenii toxici, să investeşti in tine şi să nu-ți mai iroseşti timpul. E simplu. Toate sunt legate una de alta.

Există situații rare când consider că este necesar să ofer ajutor prin apel telefonic. Ce vreau să ştiți pentru aceste situații este că nu stau de vorbă cu oamenii care nu sunt sinceri sau nu se deschid.

Dacă vreodată veți interacționa cu mine live, asigurați-vă că povestiţi lucruri reale, că povestiți adevărul aşa cum este.

Nu tu alegi cum primeşti ajutorul, ci eu aleg. Când te duci la doctor nu tu alegi ce se face, ci doctorul alege. Tu eşti acolo ca să răspunzi sincer întrebărilor şi să accepți ceea ce este de făcut. Dacă ți se spune că trebuie să faci zilnic exerciții pentru recuperare, le faci. Tot la fel dacă eu îți spun că trebuie să dai click acolo şi acolo, înseamnă că depui eforturi în rezolvarea problemei.

DEPUNE OMULE EFORTURI! CĂ E VORBA DE PROBLEMELE TALE, NU ALE ALTORA!

Dacă te aştepți să fie altfel atunci când ai nevoie de ajutorul altora, s-ar prea putea să construieşti ziduri înalte. Fiecare minciună sau ascunziş este ca o cărămidă aşezată între tine şi oamenii din jur. Minciuna este despre moarte. Dacă nu mă crezi, minte-ți doctorii data viitoare când interacționezi cu ei. În viața de zi cu zi, minciuna este despre o moarte spirituală. Îți omori toate relațiile. Ajungi depresiv din cauză că nu trăieşti în adevăr. Isus a spus-o destul de clar: adevărul ne va face liberi.

Cine nu vrea să înțeleagă, e pierderea lui. Doar nu sufăr eu că trăiesc alții în minciună.

Există oameni care efectiv nu se lasă ajutați iar prima şi cea mai mare greşeală pe care o fac este că se ascund. Sau se aşteaptă de la mine să spun 3 cuvinte magice şi problema să dispară, când de fapt eu nu lucrez în interiorul niciunui sistem şi nu am nicio putere. Sunt un simplu om iar ceea ce face diferența între noi este administrarea corectă / incorectă a timpului.

Exemplu de persoană care nu poate sta de vorbă cu mine: ştii să citeşti dar depistez că n-ai intenții în a te informa prin materialele mele. Nu are rost să stăm de vorbă. Există multe alte situații pe care noi, cei care lucrăm cu oamenii, le depistăm imediat.

Oamenii care nu sunt sinceri de obicei nici nu se lasă ajutați. Alegerea mea este să nu-mi pierd timpul cu această categorie de oameni.

Sunt un om care ajută dar dacă mă iei peste picior m-ai pierdut în secunda doi.

P.S: aveți grijă în cine vă încredeți şi în fața cui vă deschideți. Acesta este din nou un subiect delicat. De-alungul timpului am avut de pierdut din cauza sincerității dar mult mai mult am avut de câştigat. Şi am văzut cu ochii mei oameni care pierd continuu din cauză că nu sunt sinceri.

Nu e totul roz când eşti sincer dar vă spun: mai mult pierd cei care nu trăiesc în adevăr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.