Skip to content

Fii un om care rezolvă probleme, nu care le creează!

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Fii un om care rezolvă probleme, nu care le creează! Iubirea nu este o manifestare doar pentru acasă! Avem probleme pentru că suntem experți în a le crea! Nu știu dacă există vreo lege în privința problemei alăturate dar haideți să o luăm logic pentru că același principiu îl aplicăm și în familie.

Cineva mi-a scris un comentariu la postarea cu demisia:
✏️Chiar azi ne-au facut o sedinta la munca ca s-au primit reclamatii la birou pe faptul ca cei straini (romani polonezi etc) vorbim in limba noastra si cele care au facut reclamatia se simt ofensate, normal ca tot englezoaicele sunt care nu ne suporta. Sincer acest lucru nu mi se pare corect mai ales ca ne-a si “amenintat” ca ne vor da afara daca vor mai fi asemenea probleme.✏️

Nu văd de ce a-i vorbi românește în timpul programului de lucru. Dacă știi să vorbești engleză și lucrezi în echipă alături de persoane străine, mi se pare perfect normal să vorbești limba engleză, indiferent că îți impune sau nu-ți impune legea.

Nu cred că atunci când vrem să fie bine în relația soț-soție, gătim brocoli în continuu, știind că partenerul nu poate să-l înghită.
Dacă celor din casa ta le plac ciorbele și tu vrei să fie bine, garantat le răspunzi după dorința lor și le gătești ciorbă rădăuțeană, ciorbă de perioșoare, ciorbă de pui sau mai știu eu.

Tu când ești fericit și te bucuri de viață?
Oare nu ai o inimă și un chip zâmbitor atunci când cei din jurul tău te tratează așa cum îți place?

Aplică același principiu și când vine vorba de prieteni, colegi de muncă și alte persoane de care ești înconjurat! Astfel vei mai urca o treaptă importantă către o viață fericită!

Avem probleme pentru că suntem experți în a le crea! Iubirea nu este o manifestare doar pentru acasă! Fii un om care rezolvă probleme, nu care le creează!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.