Skip to content

Fă-i bine astăzi pentru a preveni regretul de mâine!

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Fă-i bine ASTĂZI pentru a preveni regretul de mâine! Când părinții care te-au crescut îmbătrânesc, nu se mai pot descurca la fel de bine ca în tinerețe și au nevoie de sprijin, pe cine pică responsabilitatea să-i ajute? Pe vecinii de la etajul 4, pe oamenii din orașul vecin sau pe tine, în calitate de copil?

Eu zic că reponsabilitatea pică în primul și în primul rând pe copii.

Consider că același lucru se aplică și în societatea în care trăim, acum când părinții mai în vărstă și bătrănii nu se mai pot descurca la fel de bine ca în tinerețe și au nevoie de sprijin în mediul online.

Consider că este responsabilitatea noastră, a tinerilor să ieșim din zona de confort și să le întindem mâna. Problemele vor dispărea atunci când fiecare se implică să facă câte ceva. Haideți să nu mai așteptăm să facă alții și să aruncăm pe alții ceea ce ar trebui să facem chiar noi.

Știu, a fost bine când părinții stăteau la cozi să plătească curentul. În vremea aceea se ocupau ei de facturi, că pe noi nu prea ne ducea capul. Acum e invers..

A fost bine și când a apărut metodă de plată prin scanarea codului de bară, la magazinul de pe colț, unde se ocupa vânzătoarea.

A fost bine când, în timp ce părinții se ocupau de toate, noi jucam coarda, săream elasticul, construiam orașe în nisip, cădeam prin bălți, făceam tot felul de lucruri și seara ne întorceam acasă, apăsam un buton și aveam lumină deasupra ligheanului să dăm jegul jos de pe noi.

Tot la fel de bine trebuie să fie și acum, întorcându-le ajutorul de care au nevoie.

Acum, cât încă se mai poate. Fă-i bine oamenilor de lângă tine astăzi, cât îi vezi în viață. Fă-i bine astăzi pentru a preveni regretul de mâine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.