Skip to content

Dumnezeu lucrează prin oameni

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Referitor la sistemul de sănătate englezesc – putem să denigrăm noi mult și bine oamenii. Dumnezeu lucrează prin oameni și există situații în viață când nu ne putem opune planurilor Lui! Putem să spunem diverse lucruri despre diverse sisteme medicale. Nu cred că a existat vreodată un medic care a avut toate intervențiile reușite.

Când e dată comanda de sus… s-a terminat totul.

Am vrut să vă transmit acest gând în urma experienței personale pe care v-am povestit-o în acest videoclip și în urma experiențelor altor români.

Eu personal iau viața ca pe un test din partea Creatorului. Indiferent de zilele ploioase sau senine, știu că în spatele cortinei există un plan / scop pentru care lucrurile se desfășoară într-un anume fel. Dumnezeu vrea să vadă ce fac. Un vas de lut e bătut și prelucrat mult înainte să spunem că este un produs finit.

Nu caut răspunsuri întotdeauna ca să-mi complic viața, nu-mi pierd viața printre lucruri irelevante, ci continui să trăiesc așa cum cred că se cuvine să o fac, dedicându-mi timp și energie lucrurilor importante din viața mea: cum trebuie să mă comport cu oamenii din jur, cum să-i iubesc, cum să apreciez și mai mult viața de care am parte în ciuda a ceea ce se întâmplă pe alte teritorii, cum să-mi cresc sănătos copiii, cum să-mi iubesc familia, de ce să nu poftesc la bunurile altora, de ce să nu fiu invidios și cum să fac o mulțime de alte lucruri primordiale în viața mea.

Mă voi orienta spre lucruri irelevante imediat cum voi termina de pus la punct lucrurile pe care le consider primordiale (niciodată 😅).

Și cât timp Dumnezeu mă va ține în viață, aleg să fiu mulțumitor că mă ține. Știu că există un plan când vine vorba de încercările vieții de care avem cu toții parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.