Skip to content

Dacă nu știm de ce oamenii din jur ne evită – întotdeauna ne facem timp pentru oamenii de calitate, în preajma cărora ne simțim bine

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

“Plec devreme azi. În fiecare săptămână plec devreme Vinerea. Ies cu soția. O soție bună.”

Acestea au fost cuvintele unui coleg pe care nu le uit. A ținut să menționeze “o soție bună”. Omul era fericit, era entuziasmat de parcă o cunoscuse de câteva săptămâni. Omul nu căra o povară că trebuia să plece să petreacă timp cu soția. Căsătoriți de mulți ani.

Omul nu face asta o dată pe lună. Omul o face săptămânal. Ştie cât e de important pentru relația lor. Omului nu-i pasă de “banii pierduți”. Pentru că el de fapt nu pierde absolut nimic, ci câştigă CERUL!

M-a pus pe gânduri. Sper că şi pe voi. Omul ştie în ce să investească cu adevărat. Adevărul este că şi-a găsit şi femeia potrivită, care gândeşte ca el. Altfel nu s-ar fi dus după ea, şi nici ea după el.

Dacă nu ştim de ce oamenii din jur nu petrec timp cu noi, ne evită, cred că aceasta e prima întrebare pe care ar trebui să ne-o punem: cine şi ce sunt? sunt un om bun, un om de calitate? Ce cuvinte ies din gura mea în fiecare zi pentru ca alții să-şi dorească prezența mea în viața lor?

“Nu avem timp” este o minciună gogonată. Întotdeauna ne facem timp pentru oamenii de calitate în preajma cărora ne simțim bine.

Cum spuneam într-o postare anterioară, viața este despre ANALIZĂ! Dacă vedem că lucrurile nu merg bine, ar trebui să analizăm şi să vedem ce schimbări se pot face. Schimbări pe termen lung, nu aşa, de un weekend. Că odată ce ne schimbăm metodele de acțiune şi descoperim o altă viață, nu ne vine să ne mai întorcem la lucrurile vechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.