Skip to content

Cuvinte greu de digerat în vremurile noastre, deși cântăresc enorm de mult

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

”Domnul întărește pașii omului, atunci când Își găsește plăcere în calea lui. Când acesta cade, nu este doborât de tot, căci Domnul îl sprijină cu mâna Sa. Din tinerețea mea și până la bătrânețe n-am văzut vreun om drept părăsit, nici pe sămânța lui cerșindu-și pâinea. Toată ziua el arată bunăvoință și dă cu împrumut, iar sămânța lui este o binecuvântare.

Cuvinte greu de digerat în 2022, că e mai uşor să ne scuzăm şi să spunem: e greu bă să trăieşti corect în vremurile astea.

Stați liniştiți că mereu a fost aşa. Citiți în istorie. La urma urmei, binecuvântarea cade peste omul care trăieşte corectitudinea. Oamenii ăştia au pace şi linişte indiferent de grosimea buzunarului şi numărul de nivele la casă. Este o lege a CREATORULUI pe care nu o poate nimeni face praf, aşa cum se întâmplă cu legile în România.

Oricum, să nu ne aşteptăm că vom ajunge în acest stagiu, că vom învăța să trăim la standarde înalte continuând să urmărim ştirile de la ora 1, ştirile de la ora 5, noră pentru mama şi mai ştiu eu cu ce show-uri create pur şi simplu pentru audiențe şi bani.

Rețineți: Nu avem cum să ajungem la o destinație diferită dacă continuăm să mergem pe aceleaşi drumuri care de ani de zile ne-au dus din rău în mai rău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.