Skip to content

Cel mai important pas pentru a eșua în viață

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Egiptul face parte din noi. De aia suntem falimentari. Mi-e scârbă de unii dintre cei care mă urmăresc, de atitudinile lor lingușitoare.

Am mai descoperit și încă descopăr oameni care au fost uimiți de câte lucruri au aflat prin proiectul meu în privința corupției și după un anumit timp au uitat și au început să-și arate colții și ”șmecheria”.

Atitudinea asta a avut-o și poporul Israel la ieșirea din Egipt. Oamenii pe moment erau uimiți de ce vedeau. Au văzut cu ochii lor cum s-a despicat marea în două, au văzut cu ochii lor cum a ieșit apă din stâncă, au văzut / au avut parte de multe binefaceri.

Cu toate astea, nu trecea mult timp și din nou începeau să-și arate colții și să cârtească. La fel facem și noi. Avem parte de binefacere și uităm extrem de repede.

Știm toți vorba ”binele se uită repede”.

Diferența dintre israelți, cei care au și murit în masă din cauza neascultării și noi, în 2022, este că noi suntem morți spiritual. Din cauza acestei atitudini ajungem să fim morți spiritual. Suntem vii dar suntem morți.

Mi se pare extrem de trist că facem aceleași greșeli acum, într-o societate cu atât de mult acces la informație, dezvoltare și creștere.

Dacă nu știți ce aveți de făcut pentru a eșua în viață, vă spun eu: cârtiți. Fiți oameni care cârtesc!

Nu apreciați munca altora!

Nu apreciați ceea ce aveți!

Considerați întotdeauna că totul vi se cuvine!

Nu încercați să găsiți motive pentru care să fiți fericiți astăzi!

Continuați să aveți sentimente de repulsie față de cei din jur!

Continuați să credeți că fericirea şi liniştea sufletească o veți obține într-o anumită zi când veți deține nu ştiu ce. Dacă mai apucați ziua aceea.

Și cel mai important pas pentru a eșua: nu cumva să vă gândiți la viața voastră, nu cumva să vă mai faceți timp și pentru voi. Întotdeauna să vă faceți timp și să analizați viețile celor din jur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.