Skip to content

Ce semănăm în viață, aia culegem

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Ce semănăm în viață, aia culegem! Nu vă plângeți de salariile din UK! Mai degrabă căutați soluții dacă aveți nemulțumiri. UK-ul este țara tuturor oportunităților. Căutați soluții şi o să vedeți apoi că nu va mai fi nevoie să vă smiorcăiți prin comentarii. Nu rezolvați nimic cu smiorcăiala, vă asigur.

Un român înțelept nu stă ca furnica şi-i pupă picioarele şefului ca să nu-l dea afară. Un român înțelept munceşte în fiecare zi, se educă şi caută să se dezvolte ca şi cum mâine va fi dat afară de la muncă. Un român înțelept gândeşte în avans, e precaut şi îşi pregăteşte terenul pentru ce ar putea să urmeze, mai ales în Anglia, unde totul este despre bani şi suntem dați afara după atâtea sacrificii.

Un român înțelept ştie că este nevoie de echilibru în viață, ştie că nu trebuie să-şi pună toate speranțele şi încrederea într-un şef care-i dă cu şutul dacă-şi permite să ceară mărire de salariu. Un român înțelept îşi pregăteşte alternative şi nu pierde timpul în fața tv-ului, a videoclipurilor amuzante şi a jocurilor.

Aceste gânduri le-am expus în videoclipul: https://fb.watch/dhTVb97Awt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.